Covid-19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Παρακολουθούμε στενά τις ενημερώσεις COVID-19 και τηρούμε σχολαστικά τις οδηγίες που ορίζονται τόσο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Υγείας (ΕΟΔΥ), και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ).

Με βάσει τις κυβερνητικές εντολές και οδηγίες θα ανοίξουμε με ασφάλεια και θα δεχτούμε τους επισκέπτες για αφίξεις που ξεκινούν την 15η Ιουνίου 2020, με τα αυστηρά πρότυπα υγιεινής που έχουμε θέσει, για να διασφαλίσουμε ένα ασφαλές, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον!

Το προσωπικό μας, έχει εκπαιδευτεί για τον Covid-19 και για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον για τους φιλοξενούμενούς μας.

Στο κατάλυμά μας η υποδοχή θα γίνεται σε υπαίθριο χώρο.

Παρέχουμε απολυμαντικό, μάσκες μίας χρήσεως και γάντια στο προσωπικό μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Οι είσοδοι των δωματίων μας είναι ανεξάρτητοι.

Τοποθετήσαμε ειδικές σημάνσεις ενημερώνοντας τους φιλοξενούμενους μας, να τηρούν την κοινωνική απόσταση και να λαμβάνουν τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής υγιεινής.

Το ξενοδοχείο μας, προετοιμάστηκε κατάλληλα, για την ασφάλεια της υγείας των φιλοξενουμένων μας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, δημιουργώντας σχέδιο διαχείρισης ύποπτου κρούσματος Covid-19, σε συνεργασία με ιατρική ομάδα, για την πρόληψη και καταστολή οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού συμβάντος.

Επίσης, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, αλλά και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τηρείται αρχείο COVID-19 στο ξενοδοχείο μας, για τους φιλοξενούμενους μας αλλά και τους συνεργάτες μας. Ειδικότερα, είμαστε υποχρεωμένοι να καταγράφουμε: Αριθμό Δωματίου, Ονοματεπώνυμο, Εθνικότητα, Αριθμό Διαβατηρίου, Χώρα Προέλευσης, Ημερομηνία γέννησης, Ημερομηνία Άφιξης και Αναχώρησης και στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, email), για την ανίχνευση επαφών σε περίπτωση κρούσματος.

Υποδοχή

Προχωρήσαμε σε αλλαγή των ωρών Αναχώρησης μέχρι την 11,00 π.μ. και Άφιξης από την 3,00 μ.μ., ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να αερίζονται, να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται σωστά τα δωμάτια μας. H υποδοχή πραγματοποιείται κατευθείαν στα δωμάτια. Προχωρήσαμε σε ειδικές σημάνσεις για την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας στους εξωτερικούς χώρους. Τέλος γίνεται συχνή και σχολαστική απολύμανση επιφανειών συχνής επαφής και όλων των αντικειμένων που παραλαμβάνονται ή παραδίδονται στους φιλοξενούμενους.

Δωμάτια

Απομακρύναμε τα περισσότερα διακοσμητικά στοιχεία, ένα μεγάλο μέρος του πρόσθετου εξοπλισμού και ιματισμού, που παρέχονται πλέον κατόπιν αιτήσεως. Φροντίζουμε τα κλιματιστικά σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και τα ρυθμίσαμε σε λειτουργία μη ανακυκλοφορίας του αέρα. Πραγματοποιούμε αερισμό, καθαρισμό και σχολαστική απολύμανση σε όλα τα δωμάτια κατά την αναχώρηση, με την χρήση κατάλληλων και εγκεκριμένων καθαριστικών και απολυμαντικών υλικών και εξοπλισμού (ατμοκαθαριστές), με ιδιαίτερη έμφαση στα σημεία συχνής επαφής - κεφαλάρια κρεβατιών, λουτήρες, νιπτήρες, λεκάνες αποχωρητηρίων, βρύσες, πόμολα, σεσουάρ, χειριστήρια (ειδικά στα χειριστήρια τοποθετούμε καλύμματα μιας χρήσης), ψυγεία, βραστήρες, καφετιέρες, ντουλάπες, κρεμάστρες, safe boxes, πρίζες, διακόπτες, κουπαστές, καρέκλες, ξαπλώστρες, καναπέδες, πολυθρόνες, κ.λπ.-, ενώ κατά τη διαμονή σας, ο καθαρισμός δωματίων, η αλλαγή ιματισμού γίνεται κάθε 3 ή 4 μέρες. Οι κουζίνες των δωματίων δε θα είναι σε λειτουργία. Επίσης δε θα χρησιμοποιούνται τα κουζινικά σκεύη εκτός των ποτηριών που θα βρίσκονται σε ειδικό χώρο.

Παράλληλα όμως να επισημάνουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του καταλύματος μας:

  • Η υποδοχή των φιλοξενουμένων πλέον, γίνεται σε υπαίθριο χώρο.
  • Υποστηρίζουμε τις ανέπαφες συναλλαγές Check In & Check Out καθώς επίσης τα μετρητά θα δίνονται και θα λαμβάνονται σε ειδικές σακούλες.
  • Τα Πάρκινγκ της περιοχής μας είναι όλα υπαίθρια.
  • Η είσοδος σε όλα τα δωμάτια γίνεται από ανεξάρτητες υπαίθριες εισόδους.
  • Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής του χρόνου καθαρισμού των δωματίων. H συχνότητα είναι κάθε τρεις ή τέσσερις μέρες.

Όλοι εμείς στο ASTERI APARTMENTS  και ο καθένας προσωπικά, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την ασφάλεια τη δική σας, τη δική μας, των οικογενειών όλων μας και της κοινωνίας μας.

Ζητάμε από εσάς, την κατανόηση και συνεργασία σας και τη συμμόρφωση με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας και των Αρχών, ώστε να είμαστε σε θέση να σας καλωσορίσουμε και να σας φιλοξενήσουμε στο ομορφότερο σας ταξίδι, με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

Μέχρι τότε, μείνετε ασφαλείς…

 

TOP